random thoughts of a young man

Rabu, 02 November 2016

Post Midterm Exam and October 2016 Mixtape

21.43.00 Posted by Ikhsan Zarkasi , , , No comments
AAAHHHH
Finally the midterm exam that took always 2 weeks is already done this morning. Phew, it was easy-uneasy exam tho but thanks god i can finish the midterm exam without any particullar woes, although I had a little trouble on the exam this morning. Yeah, i almost forgot what all i studied in the last night, i just... litlle clueless especially in number 5B. But... who cares. I'm in my way to my 4 days holiday. 

By the way it's already November tho, and it's time to share my October mixtape. Here we go:
1. Nogizaka46 - Sayonara no Imi
Yes, Nogizaka46's song again. This is last single for Hashimoto Nanami, it's her first center tho, it's a ballad song the song is good as i expect from Sony Music.

2. Avenged Sevenfold - The Stage
WHOAAA A7X with they new single (and soon a surprise release album) The Stage!! Finally after 3 years waiting from the boring Album Hail To The King, i can hear something like the old A7x again. Their new drummer, Brooks Wackerman was very very good and Synyster Gates guitar is better and better. 

3. GAC - Stronger
Finally an Indonesian song... I love this song when i watch them live in MEXPO 2016. After hear this song I just realize that Indonesia have lot of good music and musician. 

And the rest:
4. Nogizaka46 - Kodoku Kyoudai
5. L'Arc~en~Ciel - Vivid Colors
6. L'Arc~en~Ciel - and she said..

October 2016 is very very very hectic, MEXPO2016, College task, and midterm exam. But yeah.. all of them have a special memories, and an example for me to save memories is with this monthly playlist. See you in next month mixtape, then.

Bai bai~

Rwandwom Pwost.

21.16.00 Posted by Ikhsan Zarkasi No comments
Seorang pemuda berjalan menelusuri hutan belantara
Di pagi yang berkabut dia terus mencari sesuatu
Sesuatu yang ia sendiri pun tak tahu
Setelah lelah berjalan ia pun menemukan jalan keluar dari hutan
Tetapi ia bukannya senang..
Malah dia kembali lagi ke dalam hutan berkabut itu
Entah apa yang dia mau cari
wahai pemuda sableng..

Sabtu, 22 Oktober 2016

September 2016 Mixtape

15.21.00 Posted by Ikhsan Zarkasi No comments
September sudah terlewati beberapa minggu, banyak hal yang telah terjadi. Sampai aku lupa, Yha. Tapi aku gak lupa kok playlist ku bulan ini apa aja. Cekidot!

1. Nogizaka46 - Sono Saki no Deguchi
2. Nogizaka46 - Nani mo Dekizu Soba ni Iru
3. Nogizaka46 - Koko ni Iru Riyuu
4. Nogizaka46 - Namida ga Mada Kanashimi datta koro
5. AKB48 - Densetsu no Sakana

September merupakan bulan dimana aku berulang tahun, September tahun ini berjalan cukup menyenangkan dan menyebalkan juga sih, dimana aku mendapatkan mata kuliah yang menyebalkan juga, tapi yaudahlah jalanin aja. Sambat bukanlah jalan keluar.



Sabtu, 03 September 2016

August 2016 Mixtape

21.01.00 Posted by Ikhsan Zarkasi No comments
Yowatsap ma fren, berhubung sekarang udah bulan baru aku mau nge share isi dari playlist ku di bulan Agustus kemaren. Semoga lagu2 ini bisa nyimpen momen-momen yang terjadi di bulan lalu. And here's the list:
  1. Monita Tahalea - Memulai Kembali
  2. BLACKPINK - BOOMBAYAH
  3. Keyakizaka46 - Katarunara Mirai wo...
  4. Nogizaka46 - Sakanatachi no LOVE SONG
  5. Nogizaka46 - Inochi no Shinjitsu Musical
  6. Keyakizaka46 - Sekai ni wa Ai Shikanai
  7. Nogizaka46 - Shitto no Kenri
  8. Nogizaka46 - Korogatta Kane wo Narase!
  9. Nogizaka46 - Shakiiism
  10. Nogizaka46 - Otona e no Chikamichi
  11. Nogizaka46 - Futougou
Iya....
Iya aku tau
Hampir semuanya lagu dari sakamichi series
Enak enak sih, ehehehe

See you at next month's mixtape by me!

Kamis, 01 September 2016

20 and blessed

18.05.00 Posted by Ikhsan Zarkasi , , No comments

Today i'm officially 20. Some people said that at that age you're considered as adult, not teenager anymore. I'm very grateful i still alive till now, thanks god. Being and adult it means that you have more responsibilities than when you are teenager, maybe from now i'll try to be more independent and not sticking or rely to my family. (Yeah, i hope i can).

There are much obstacles waiting ahead, like... yeah it's the 5th semester bro, the madness starts here.
I hope I make it through to success.

Cheers
Ikhsan Zarkasi

Rabu, 31 Agustus 2016

holiday?

23.57.00 Posted by Ikhsan Zarkasi , No comments

Holiday..
Vacation..

When i saw my instagram's feeds i always saw lots of my friends post their vacation photos, when they visited some beach, forests or climbing a mountain. (and many of them always took a photos with their famous action camera). And i'm just sitting here, in front of my laptop, scrolling timeline and some shit. I admit that I did not like to travelling too far like them, going to campus is too much for me. Hahahaha. I just spent this holiday in home, practice drawing, playing some games, surfing the internet, and scrolling the timeline as always. And if i got bored, i just need to go to some place like mall or warkop with my friends, and it's enough for me. I rather spent the holiday sleeping, because i can run away from my responsibilities for a while.

Oke..
Kok jadi bahasa inggrisan gini? hahaha. 
Ya begitulah, selain yang aku ceritain diatas, aku juga sibuk ngebenahin bahasa inggris ku, udah lama gak dapet pelajaran inggris sih, kalo gak diasah terus ntar toefl ku piyeee...

Jadi intinya ya gitu, mau kamu ngehabisin liburan mu dengan travelling kemana mana, futo futo ditempat yang ntap beud ya gapapa, monggo. Kalo mau ngehabisin liburan jadi semi hikikomori kaya aku ya monggo. Gak ada yang ngelarang. Yang penting tetep jangan lupa sama tanggung jawab masing masing lo, jangan sibuk dengan liburannya. Oh iya aku nemu gambar dari 9GAG buat nutup postingan ini.
aku gak seberapa introvert sih, tapi ya gitu lah

Dan, sekian dulu untuk post kali ini, eug juga baru nyadar kalo beberapa menit lagi eug udah 20 tahun... HUWAAAAAH TAMBAH TUAAA

See you at next post!



Selasa, 30 Agustus 2016

I'm Back: road to third year as a college student

14.45.00 Posted by Ikhsan Zarkasi No comments
Halo.
Sebelumnya aku udah lama banget ada pikiran buat ngehapus blog ini dan ngebuat blog baru di platform sebelah, tapi rasanya gausah lah ya, lhawong ini blog udah 5 tahun ya update aja gak pernah. Surem-_-

Aku inget pertama bikin blog ini di masa masa habis UN kelas 9 SMP. Masa masa labil yang memorable, dimana aku punya banyak banget waktu luang untuk dihabiskan menulis cerita cerita gajelas di blog ini, itu juga sih alasan aku gak mau hapus blog ini huahahahaha! Yah aku akui skill menulisku nggsk nambah nambah amat sejak pertama kali buat blog ini, malahan menurun. Mungkin sih dulu gara gara masih banyak baca blog blog nya blogger kenamaan kali ya, masih ada influence dari mereka terhadap cara nulisku.

5 tahun semenjak blog ini dibuat, banyak hal yang terjadi dalam kehidupanku mulai dari lulus SMP-masuk SMA-lulus SMA-masuk kuliah. Dan sekarang aku siap untuk menghadapi kerasnya kehidupan di tahun ketiga dan semester ke 5 ini.

Bring it on.